Over ons

We kennen ons werk

FDA kozijnen service

In onze werkplaats hebben wij alle machines die voldoen aan alle eisen van deze tijd, om ons ambacht volledig tot zijn recht te laten komen. De machines bieden ons de mogelijkheid om nagenoeg alle vormen van kozijnen op maat te leveren. We besteden niets uit! Alles gebeurt onder 1 dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Professionals
De producten die in onze werkplaats worden geproduceerd leveren wij in de professionele sector die op zoek zijn naar een specifieke of kant-en-klare productie. We ontzorgen deze groepen door ze het productieproces uit handen te nemen, waardoor tijdwinst ontstaat en de focus blijft volledig op het project gericht.

Particulier
Onze productie draait ook zeker voor de particuliere markt. Iedere particulier kan bij ons een bestelling plaatsen. Onze deskundige adviseurs praten graag met u over de mogelijkheden tot renovatie van uw woning. Tijdens het adviesgesprek bij u thuis wordt er een visuele inspectie uitgevoerd en daarna kunnen we u een scherpe prijs op maat geven.

Wij maken de beste kwaliteit ramen en deuren! Net als wij zijn onze klanten ervan overtuigd!

Advies nodig?

Onze deskundige adviseurs praten graag met u over de mogelijkheden tot renovatie van uw woning.

Contacteer ons

Balsemkruid 58
3068DD Rotterdam

+31 615 586 678
info@fdakozijnenservice.nl

© Copyright 2024 FDA Kozijnen Service | Realisatie: Pukoo